Om TH-Teknik ApS

Ejer - Thomas Hansen

Jeg har været heldig nok til at gøre min hobby til mit arbejde og udforske de utallige muligheder inden for el-faget, både teknisk og personligt. Jeg startede min karriere i en lille el-virksomhed, hvor jeg havde mulighed for at arbejde med både industrielle og private kunder – fra små og mellemstore virksomheder til landejendomme og lejligheder i København.

Jeg har haft forskellige roller i min karriere, lige fra akkord-elektriker til servicetekniker og formand på små og store opgaver. Jeg har arbejdet med industriinstallationer og fejlfinding i kabel-tv, fra forstærkere i vejen til internet, modemmer og trådløse løsninger i hjemmet. Jeg har også arbejdet med fiber som en del af fejlsøgning i kabel-tv og har opsat solceller, varmepumper og ladestandere.

Med så mange års erfaring føler jeg, at jeg har en bred vifte af kompetencer, som jeg kan tilbyde mine kunder i mit eget firma, som jeg stiftede i 2022. Jeg er altid på udkig efter nye udfordringer og muligheder for at udvikle mig, derfor er jeg også i gang med at tage uddannelsen som energiteknolog, hvor jeg har taget Modul A-B-C-D og i år tager VE i Solceller og Varmepumper. Jeg mangler kun E og eksamen til næste år for at kunne kalde mig Energiteknolog.